Τι κερδίζω με την υπηρεσία "Διεθνείς κλήσεις προς Ε.Ε";

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Συνδυαστικά προγράμματα
Επίλεξε κατηγορία

Τι κερδίζω με την υπηρεσία "Διεθνείς κλήσεις προς Ε.Ε";

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας "Διεθνείς Κλήσεις προς Ε.Ε" μπορείς να χρησιμοποιείς τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του νέου RED προγράμματός σου και για διεθνείς κλήσεις προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, μπορείς να καλείς από το κινητό σου εντός Ελλάδος τόσο προς εθνικά δίκτυα όσο και προς κινητά ή σταθερά χώρας εντός Ε.Ε, καταναλώνοντας από το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας του προγράμματος σου. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση αποκλειστικά για τους συνδρομητές των νέων RED και Family RED προγραμμάτων.

Μπορείς να την ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς μέσω του My Vodafone app, εύκολα και απλά, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πηγαίνεις στο μενού της εφαρμογής (3 κάθετες γραμμές πάνω αριστερά)

  2. Επιλογή «Πακέτα»

  3. Κατηγορία «Διεθνή»

  4. Υπηρεσία «Διεθνείς Κλήσεις προς Ε.Ε»

Εναλλακτικά, μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1339 γράφοντας ΕΕ.

Η υπηρεσία «Διεθνείς κλήσεις προς Ε.Ε» έχει μηνιαία χρέωση. Για την περίοδο που έχεις ενεργή την υπηρεσία, τιμολογείσαι κάθε μήνα στο λογαριασμό σου 2,00€.
Η υπηρεσία ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα την ημέρα της τιμολόγησης σου και έχει ελάχιστη διάρκεια παραμονής τους 3 μήνες (3 κύκλους τιμολόγησης). Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι δε μπορείς να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία σε διάστημα μικρότερο των 3 μηνών από τη στιγμή της ενεργοποίησης.

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group