Τι εξοπλισμός χρειάζεται;

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Επίλεξε κατηγορία
Υπηρεσία Vodafone TV

Τι εξοπλισμός χρειάζεται;

Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή

Αν έχεις κάνει εγγραφή στο Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή τότε δεν χρειάζεσαι έξτρα εξοπλισμό, πέραν της συσκευής του κινητού σου, του tablet σου, της Smart TV ή Amazon Fire Stick. Η εφαρμογή διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v11 ή νεότερo), Android (v5.0 ή νεότερo), Smart TVs με Android (v8.0 ή νεότερo & 2 GB RAM) και Amazon Fire TV με Fire TV OS (v5.0 ή νεότερο). Δεν υποστηρίζονται rooted/jailbroken συσκευές.

Vodafone TV με αποκωδικοποιητή

Η υπηρεσία λειτουργεί μέσω του αποκωδικοποιητή Vodafone TV και προϋποθέτει ευρυζωνική σύνδεση (internet), ανεξαρτήτως παρόχου.Ο αποκωδικοποιητής παρέχεται με κόστος €60 και μπορείς να τον εξοφλήσεις, είτε εφάπαξ είτε σε έως 24 δόσεις (η μηνιαία δόση του εξοπλισμού διαμορφώνεται στα €2,5 και συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο του κάθε πακέτου).

Επιπλέον, μπορείς να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της εφαρμογής Vodafone TV που διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v11 ή νεότερo), Android (v5.0 ή νεότερo), Smart TVs με Android (v8.0 ή νεότερo & 2 GB RAM) και Amazon Fire TV με Fire TV OS (v5.0 ή νεότερο). Δεν υποστηρίζονται rooted/jailbroken συσκευές.

Ανακάλυψε το πλούσιο περιεχόμενο της Vodafone TV, δες περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές, το περιεχόμενο, τα κανάλια σε κάθε πακέτο και απόκτησέ την!

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

Inner - Vodafone TV οδηγίες

Χρειάζεσαι βοήθεια με τον Vodafone TV λογαριασμό σου;

Βρες αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για τη σύνδεσή σου στο My Vodafone web

Μάθε περισσότερα
Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group