Τι εξοπλισμός χρειάζεται;

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Υπηρεσία Vodafone TV
Επίλεξε κατηγορία

Τι εξοπλισμός χρειάζεται;

Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή

Αν έχεις κάνει εγγραφή στο Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή τότε δεν χρειάζεσαι έξτρα εξοπλισμό, πέραν της συσκευής του κινητού σου, του tablet σου, της Smart TV ή Amazon Fire Stick. Η εφαρμογή διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v11 ή νεότερo), Android (v5.0 ή νεότερo), Smart TVs με Android (v8.0 ή νεότερo & 2 GB RAM) και Amazon Fire TV με Fire TV OS (v5.0 ή νεότερο). Δεν υποστηρίζονται rooted/jailbroken συσκευές.

Vodafone TV με αποκωδικοποιητή

Η υπηρεσία λειτουργεί μέσω του αποκωδικοποιητή Vodafone TV και προϋποθέτει ευρυζωνική σύνδεση (internet), ανεξαρτήτως παρόχου.Ο αποκωδικοποιητής παρέχεται με κόστος €60 και μπορείς να τον εξοφλήσεις, είτε εφάπαξ είτε σε έως 24 δόσεις (η μηνιαία δόση του εξοπλισμού διαμορφώνεται στα €2,5 και συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο του κάθε πακέτου).

Επιπλέον, μπορείς να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της εφαρμογής Vodafone TV που διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v11 ή νεότερo), Android (v5.0 ή νεότερo), Smart TVs με Android (v8.0 ή νεότερo & 2 GB RAM) και Amazon Fire TV με Fire TV OS (v5.0 ή νεότερο). Δεν υποστηρίζονται rooted/jailbroken συσκευές.

Ανακάλυψε το πλούσιο περιεχόμενο της Vodafone TV, δες περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές, το περιεχόμενο, τα κανάλια σε κάθε πακέτο και απόκτησέ την!

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

Inner - Vodafone TV οδηγίες

Ανακάλυψε τα πακέτα του Vodafone TV

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο όποια στιγμή θες, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet

Μάθε περισσότερα
Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group