Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ και δεν λειτουργεί

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Επίλεξε κατηγορία
Τεχνική υποστήριξη Vodafone TV

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ και δεν λειτουργεί

Εάν το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή έχει ΜΑΥΡΟ χρώμα:

Το remote control της υπηρεσίας Vodafone TV λειτουργεί τόσο με Bluetooth όσο και με υπέρυθρες. Προτείνεται η χρήση της σύνδεσης μέσω Bluetooth, καθώς καθιστά πολύ πιο εύκολη την επικοινωνία του με τον αποκωδικοποιητή, χωρίς να υπάρχει «οπτική» σχέση ανάμεσα στις δύο συσκευές!

Αν υπάρχει δυσκολία να συνδεθεί το remote με τον αποκωδικοποιητή μπορείς να αλλάξεις τρόπο σύνδεσης πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή > Συνδεδεμένες συσκευές > Τηλεχειριστήριο και πιέζοντας ταυτόχρονα για 5 δευτερόλεπτα τα πλήκτρα 3 και το κίτρινο κουμπί ώστε να γίνει εναλλαγή τρόπου σύνδεσης από Bluetooth σε υπέρυθρες.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξεις να συνδέσεις το remote control μέσω υπερύθρων θα πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή του control με τον αποκωδικοποιητή. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επαναφέρεις την σύνδεση του remote control σε λειτουργία Bluetooth απλά πιέζοντας ταυτόχρονα και για 5 δευτερόλεπτα το κίτρινο κουμπί σε συνδυασμό με το πλήκτρο 3.

Εάν το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή έχει ΓΚΡΙ χρώμα:

Για να βεβαιωθείς ότι το τηλεχειριστήριο έχει ρυθμιστεί στη σωστή λειτουργία, πίεσε το κουμπί με το σήμα της “Vodafone” ή της “HOL”. Αν το κουμπί δεν γίνει πράσινο, τότε θα πρέπει να γίνει δοκιμή με καινούριες μπαταρίες. Με κάθε πάτημα σε κάποιο κουμπί στο τηλεχειριστήριο, θα πρέπει να ανταποκρίνεται και το λαμπάκι στον αποκωδικοποιητή. Εάν το πρόβλημα παραμένει, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον εκπρόσωπο μας στο Live Chat στο My Vodafone Web App/Website ή εναλλακτικά καλώντας στο 13830.

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

Inner - Vodafone TV οδηγίες

Χρειάζεσαι βοήθεια με τον Vodafone TV λογαριασμό σου;

Βρες αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για τη σύνδεσή σου στο My Vodafone web

Μάθε περισσότερα
Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group