Τι είναι οι λοιπές κλήσεις με αστική χρέωση και πώς μπορώ να προστατευτώ από αυτές;

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Συμβόλαιο σταθερής
Επίλεξε κατηγορία

Τι είναι οι λοιπές κλήσεις με αστική χρέωση και πώς μπορώ να προστατευτώ από αυτές;

Λοιπές κλήσεις με αστική χρέωση είναι οι κλήσεις προς 4-ψήφιους & 5-ψήφιους αριθμούς που ξεκινούν από 10,11,13,15,18 και 10-ψήφιους  από 801 ,οι οποίες έχουν αστική χρέωση και δεν περιλαμβάνονται στις παροχές των προγραμμάτων με απεριόριστες κλήσεις προς αστικά Ελλάδος. Αστικά τηλέφωνα Ελλάδος που περιλαμβάνονται στις παροχές χρόνου ομιλίας προς Εθνικά Σταθερά θεωρούνται οι δεκαψήφιοι αριθμοί που ξεκινούν από 2. Η αστική χρέωση κλήσεων καθορίζεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε προγράμματος χρήσης.

*Σημαντικό: υπάρχουν αριθμοί που ξεκινούν από 10,11,13,15,18 με μεγαλύτερη χρέωση από την αστική χρέωση.

Αν επιθυμείς να δεις τον αναλυτικό τιμοκατάλογο λοιπών κλήσεων με Vodafone Σταθερή πάτησε εδώ.

Ποιες κλήσεις περιλαμβάνονται στις ενσωματωμένες παροχές του προγράμματός μου; Πώς μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι δωρεάν κλήση και ποια δεν είναι;

Στα πακέτα με κλήσεις προς Εθνικά Σταθερά (αστικά και υπεραστικά Ελλάδος) περιλαμβάνονται οι κλήσεις προς 10-ψήφιους προορισμός από 2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Επίσης, στις παροχές προς εθνικά κινητά Ελλάδος περιλαμβάνονται μόνο οι κλήσεις προς 10-ψήφιους προορισμούς από 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ.Οι κλήσεις προς σύντομους κωδικούς (4-ψήφιους / 5-ψήφιους ή 6-ψήφιους) με αστική χρέωση, καθώς και οι αριθμοί που ξεκινούν από 801ΧΧΧΧΧΧΧ δεν περιλαμβάνονται στις ενσωματωμένες παροχές του προγράμματος και έχουν αστική χρέωση, η οποία εμφανίζεται στον επόμενο λογαριασμό.

*Tip: δωρεάν είναι οι κλήσεις προς τους10-ψήφιους αριθμούς της μορφής 800ΧΧΧΧΧΧΧ

Πώς μπορώ να προστατευτώ από αυτές τις χρεώσεις;

Στη Vodafone προστατεύουμε τους συνδρομητές μας με δύο τρόπους:

  1. Ενημερώνοντας τους συνδρομητές μας για την ψηφιακή ευκολία φραγής σε συγκεκριμένες κατηγορίες 5ψηφιων αριθμών (δες περισσότερες πληροφορίες εδώ)

  2. Προσφέροντας την δυνατότητα ανώτατου ορίου χρέωσης κλήσεων της υπηρεσίας τους όταν οι χρεώσεις του λογαριασμού ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο ποσό

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους συνδρομητές Vodafone και δεν επιφέρουν καμία χρέωση (για ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, και διατήρηση τους) στον μηνιαίο λογαριασμό.

*Σημείωση: όταν οι χρεώσεις εκτός παγίου ξεπεράσουν το ανώτατο όριο χρέωσης που έχει επιλεχθεί από τον συνδρομητή, ενεργοποιείται φραγή στην υπηρεσία για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων.

Για την ενεργοποίησή τους μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 13830 ή με τον TOBi, τον ψηφιακό μας βοηθό και να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο μέσω live chat.

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

background
Inner - Έλεγχος διαθεσιμοτητας

Έλεγχος διαθεσιμοτητας

Έλεγξε τις διαθέσιμες ταχύτητες Internet στην περιοχή σου

Κάνε έλεγχο
Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group