Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τη χρήση, το υπόλοιπο των δεδομένων και να προσθέσω πακέτο internet;

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι ψάχνεις για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Vodafone

Internet παντού
Επίλεξε κατηγορία

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τη χρήση, το υπόλοιπο των δεδομένων και να προσθέσω πακέτο internet;

Για την υπηρεσία Giga WiFi Home θα λαμβάνεις ενημέρωση στο κινητό επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, όταν φτάνεις στο 80% και 100% της χρήσης της υπηρεσίας.

Και για τις δύο υπηρεσίες (Giga WiFi Home & Giga WiFi on the spot) μπορείς να ελέγχεις όποτε εσύ θέλεις το υπόλοιπό σου στο My Vodafone μέσα από το www.vodafone.gr. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα www.vodafone.gr/myvmb.*

*Tip: Για να μπορέσει η σελίδα www.vodafone.gr/myvmb να σε αναγνωρίσει και να δεις τα διαθέσιμα πακέτα Internet και τα υπολειπόμενα δεδομένα σου, θα πρέπει να την επισκεφθείς από τη Vodafone Mobile Broadband σύνδεση σου, δηλαδή χρησιμοποιώντας μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ μέσω της υπηρεσίας Giga WiFi Home/ Giga WiFi on the spot.

Η περιήγηση στη σελίδα δεν καταναλώνει MB, οπότε μπορείς να περιηγηθείς για να ενεργοποιήσεις πακέτο, ακόμα και όταν δεν έχεις καθόλου MB διαθέσιμα.

Αν η σελίδα δεν εμφανίζεται, παρακαλούμε βεβαιώσου ότι  η διεύθυνση της σελίδας ξεκινάει από http (και όχι https). Σε περίπτωση που ο browser σε κάνει αυτόματη ανακατεύθυνση σε https, δοκίμασε να επισκεφθείς τη σελίδα από διαφορετικό πρόγραμμα ίντερνετ/ browser (συνίσταται Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari) ή έλεγξε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser σου και κάνε clear cache and cookies.

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες;

background

Internet παντού

Γρήγορες ταχύτητες, χωρίς σταθερή γραμμή όπου κι αν βρίσκεσαι

Μάθε περισσότερα
Ίδρυμα Vodafone
My VodafoneSite mapΌροι χρήσηςΕνημέρωση μετόχων
©2023 Vodafone Group