Ομάδα Internet

Ομάδα Internet

Η Ομάδα Internet της Vodafone, είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον κόσμο της τεχνολογίας, 
ώστε να αξιοποιείς τις δυνατότητες της συσκευής σου στο μέγιστο!

Σου εγκαθιστούμε τις καλύτερες εφαρμογές

Εγκαθιστούμε στις συσκευές σου ότι εφαρμογές μπορείς να φανταστείς, κάνοντας τη ζωή σου εύκολη, δημιουργική και παραγωγική! Τώρα μπορείς να παρακολουθείς τις κάμερες ασφαλείας στο γραφείο από το Smartphone ή το Tablet σου και να βρίσκεις γρήγορα το κοντινότερο φαρμακείο που διανυκτερεύει. Επειδή αξίζει να χαίρεσαι ό,τι πιο νέο, η ομάδα Internet Vodafone, θα σου γνωρίσει τον κόσμο των apps και τις απεριόριστες δυνατότητες της συσκευής σου.

apps ομάδα internet

Σου μαθαίνουμε τα πάντα για τη συσκευή σου

Σου εξηγούμε με απλά λόγια πως να απολαμβάνεις από το smartphone ή tablet σου τα μέγιστα οφέλη. Σου μαθαίνουμε από τις πιο απλές λειτουργίες της συσκευής σου μέχρι το πως να βγάζεις υπέροχες φωτογραφίες ή να εντοπίζεις τα καλύτερα εστιατόρια στα ταξίδια σου. Έτσι η καθημερινότητα σου γίνεται πιο συναρπαστική και η τεχνολογία πιο προσιτή από ποτέ!

τα πάντα για τη συσκευή σου

Ενημερώνουμε τη συσκευή σου

Σου επιλύουμε τυχόν δυσλειτουργίες της συσκευής σου και την αναβαθμίζουμε με το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό, ώστε να είσαι πάντα up to date!

Ενημερώνουμε τη συσκευή σου

Σου παρέχουμε μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και στο χώρο εργασίας σου

Τώρα εγκαθιστούμε το εταιρικό σου email στα κινητά και υπολογιστές του χώρου εργασίας σου και εκπαιδεύουμε το προσωπικό της εταιρείας σου, ώστε να μπορούν όλοι να αξιοποιούν τις συσκευές τους στο μέγιστο.

μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και στο χώρο εργασίας σου

Ανακαλύπτουμε μαζί τις ψηφιακές ανάγκες της επιχείρησής σου

Φροντίζουμε για την ολοκληρωμένη εικόνα σου στον ψηφιακό κόσμο, με την κατασκευή ιστοσελίδων και επαγγελματικών σελίδων σε Facebook & Instagram. Με τις μηνιαίες υπηρεσίες ολοκληρωμένης συμβουλευτικής υποστήριξης που σου παρέχουμε, βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά, αφού φροντίζουμε τόσο για τη διατήρηση και ανανέωση της ιστοσελίδας σου, όσο και για την προώθηση των προϊόντων/ υπηρεσιών μέσω των social media.

social media
Παρακαλώ περιμένετε