Διάλεξε το Vodafone ΤV που σου ταιριάζει!

Απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο τη στιγμή που θες από όποια συσκευή θες!

this is a separator line
this is a separator line

Συχνές ερωτήσεις

Πως λειτουργεί το Vodafone TV;

Η υπηρεσία λειτουργεί μέσω του αποκωδικοποιητή Vodafone TV και προϋποθέτει ευρυζωνική σύνδεση (internet), ανεξαρτήτως παρόχου. Ο αποκωδικοποιητής παρέχεται στους συνδρομητές με κόστος 60€ και μπορεί να εξοφληθεί σε έως 24 δόσεις.

Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της εφαρμογής Vodafone TV που διατίθεται για smartphones ή tablets με λογισμικό iOS (v9 ή νεώτερο) και Android (v4.4 ή νεώτερη). Δεν υποστηρίζονται routed/jailbroken συσκευές.

Μπορώ να βλέπω σε πολλαπλές συσκευές;

Μπορείς να συνδέσεις έως 2 φορητές συσκευές επιπλέον του αποκωδικοποιητή σου και να παρακολουθείς ταυτόχρονα από 2 συσκευές (αποκωδικοποιητής και 1 φορητή συσκεύη).

Τι είναι ο οδηγός προγράμματος;

Η υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών. Τώρα έχεις στη διάθεσή σου έναν πλήρως ενημερωμένο, ψηφιακό οδηγό προγράμματος ο οποίος σου παρέχει πληροφορίες προγράμματος για όλα τα κανάλια για τις επόμενες 14 ημέρες, ενώ ανανεώνεται αυτόματα με τυχόν αλλαγές. Μέσα στον οδηγό προγράμματος θα δεις αριστερά τη λίστα με τα κανάλια και το πρόγραμμα του κάθε καναλιού για τις επόμενες ημέρες.

Τι είναι η υπηρεσία ON DEMAND;

Στην υπηρεσία ON DEMAND έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όποια στιγμή θες την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά μέσα από μια μεγάλη συλλογή.. Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα ταινιών 1ης προβολής αλλά και μεγάλες ξένες και ελληνικές επιτυχίες.. Από τη στιγμή που θα νοικιάσεις την ταινία της επιλογής σου, αυτή είναι διαθέσιμη για προβολή για έως 48 ώρες. Η υπηρεσία διαθέτει ταινίες και σειρές από όλα τα μεγάλα Studios ενώ το περιεχόμενο ανανεώνεται σε μηνιαία βάση.

Μπορώ να νοικιάσω μια ταινία και να συνεχίσω να τη παρακολουθήσω στο κινητό, ή το tablet μου;

Βεβαίως. Η ενοικίαση του χρεώσιμου περιεχομένου μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω του αποκωδικοποιητή ενώ η θέαση της ταινίας είναι δυνατή από όλες τις συσκευές για 48 ώρες. Η ενοικίαση χρεώσιμου περιεχομένου δεν είναι εφικτή απευθείας από το κινητό ή το tablet, όμως οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να δούν όλες τις πληροφορίες της ταινίας και να την αποθηκεύσει στα αγαπημένα του.

Σημειώσεις

  • Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%
  • Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν, καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός αξίας 60,00€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις
  • Η πρόσβαση στα κανάλια novasports, εφόσον συμπεριλαμβάνονται στη συνδρομή, προς το παρόν είναι δυνατή μόνο μέσω του αποκωδικοποιητή

Από 01/01/2017 εφαρμόζεται φόρος 5% στις υπηρεσίες φωνής ή/και πρόσβασης στο internet, σύμφωνα με το Άρθρο 55 του ν. 4389/2016 . Στις ανωτέρω τιμές σταθερής τηλεφωνίας και internet περιλαμβάνεται φόρος 5%. Ο φόρος 5%, εφαρμόζεται σε κάθε σύνδεση σταθερής και υπολογίζεται επί της αξίας (προ ΦΠΑ) που συνίσταται σε: Πάγιο υπηρεσίας τηλεφωνίας/internet (μετά από εκπτώσεις/πιστώσεις) + χρεώσεις από χρήση τηλεφωνίας πέρα του παγίου. Από τον φόρο εξαιρούνται τυχόν εφάπαξ τέλη (π.χ. τέλος ενεργοποίησης, τέλος απενεργοποίησης, κ.α.) και υπηρεσίες όπως τα μισθωμένα κυκλώματα, email, web hosting, στατική IP και το cloud. Από τον συγκεκριμένο φόρο εξαιρείται και η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην οποία επιβάλλεται φόρος 10%, από 1η/6/2016. Οι ανωτέρω φόροι επιβάλλονται σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία και αποδίδονται στο Ελληνικό Δημόσιο.
this is a separator line
Παρακαλώ περιμένετε