Αλλαγές στις υπηρεσίες roaming
στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συνδρομητές καρτοκινητής & καρτοπρογράμματος

 


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που θα γίνουν στις υπηρεσίες περιαγωγής (roaming υπηρεσίες) με ισχύ από την
1η Ιουνίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα διατίθεται στα υφιστάμενα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone/Vodafone CU και του Καρτοπρογράμματος. Οι συνδρομητές που επιθυμούν τη χρήση υπηρεσιών περιαγωγής και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση και λήψη εξερχομένων/εισερχομένων κλήσεων, την αποστολή SMS και το σερφάρισμα στο internet κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να αιτηθούν την ένταξή τους στο νέο πακέτο της Vodafone για χρήση εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προσφέρει τις ακόλουθες παροχές :

Νέο Πακέτο για χρήση
εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει με αποστολή SMS (ενεργοποίηση: Α στο 1338, απενεργοποίηση: D στο 1338), ή με κλήση στο 1252, ή μέσω του site της Vodafone/CU και μέσω της εφαρμογής My VF και MY CU.
Επιπλέον, το Daily Travel Pack θα διατίθεται μόνο για προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ζώνη Β θα μετονομαστεί σε Ζώνη Γ και τα χαρακτηριστικά της δεν θα μεταβληθούν. Δημιουργείται μία νέα ζώνη με την ονομασία Ζώνη Β (Ευρώπη-εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), η οποία περιλαμβάνει όλα τα δίκτυα που ανήκουν στις χώρες Αλβανία, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ. και Τουρκία, με ημερήσια χρέωση €7,05 και παρέχει 30 λεπτά ομιλίας για εξερχόμενες κλήσεις, 30 sms και 100ΜΒ.

Η υπηρεσία περιαγωγής δεδομένων Super Prosfora δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμη από 30 Μάιου 2017.

Επιπρόσθετα, το Ημερήσιο πακέτο περιαγωγής δεδομένων για χρήση από το κινητό (€5/50ΜΒ/ημέρα) παύει να ισχύει για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελβετία με όλα τα δίκτυά της και το δίκτυο VIP της Π.Γ.Δ.Μ. παραμένουν στο Ημερήσιο πακέτο περιαγωγής δεδομένων με χρέωση €5/50ΜΒ/ημέρα.

Διευκρινίσεις σχετικά με το νέο πρόγραμμα:

  • Για τις υπηρεσίες φωνής το βήμα χρέωσης είναι ανά δευτερόλεπτο και για εξερχόμενες κλήσεις η ελάχιστη διάρκεια είναι τα τρία (3) λεπτά.
  • Για τη χρήση internet η χρέωση είναι ανά ΚΒ.
  • Οι εξερχόμενες κλήσεις περιλαμβάνουν κλήσεις προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελλάδα. Οι κλήσεις προς άλλους προορισμούς θα χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής, βάσει Τιμοκαταλόγου.
  • Σε περίπτωση ενεργοποίησης του νέου πακέτου, αυτόματα ενεργοποιούνται για χρήση εντός Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Ένωσης τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας προς τρίτα εθνικά δίκτυα καθώς και SMS και ΜΒ, που διαθέτει ο συνδρομητής κατά το χρόνο της ένταξής του στο νέο πακέτο. Τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας προς τρίτα εθνικά δίκτυα, SMS και ΜΒ διατηρούν τη δική τους ημερομηνία λήξης.
  • Μετά την παρέλευση των επτά (7) ημερών ή την κατανάλωση των παροχών (λεπτών ομιλίας, SMS και ΜΒ), οι συνδρομητές μπορούν να ανανεώσουν την παραμονή τους στο νέο πακέτο, ή αντίστοιχα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία περιαγωγής με χρέωση: για συνδρομητές καρτοκινητής €0,65/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις, €0,19 για αποστολή sms και €1,01/15ΜΒ/Ημέρα, ενώ για τους συνδρομητές καρτοπρογράμματος οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε €0,59/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις, €0,17 για αποστολή SMS και €1,01/15MB/Ημέρα.
  • Προορισμοί που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι: Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρίνος, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λίχνενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία
Copyright © 2017 Vodafone Group | Επισκεφθείτε το www.vodafone.gr