• English
  • Καλάθι (0)
 

Συχνές ερωτήσεις


Θέλω να έρθω στη Vodafone.Πως μπορώ να ελέγξω αν θα έχω σήμα για κλήσεις και Internet;

Το δίκτυο μας εξασφαλίζει πληθυσμιακή κάλυψη του που αγγίζει το 100% δίνοντας την δυνατότητα να επικοινωνείς ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Μπορείς να ελέγξεις την κάλυψη για ομιλία και Ιnternet στα σημεία που σε ενδιαφέρουν μέσω του ακόλουθου χάρτη:

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Στο κινητό μου εμφανίζονται οι ενδείξεις G/E/3G/H/H+/4G;Σε τι αντιστοιχούν;

Οι ενδείξεις αντιστοιχούν στην τεχνολογία του δικτύου στο οποίο έχεις συνδεθεί και η οποία καθορίζει τις ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πως μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα σύνδεσης μου στο Ιnternet;

Μπορείς να βρεις την ταχύτητα σύνδεσής σου στο Ιnternet μέσω του Speed Test από τον υπολογιστή σου ή εγκαθιστώντας μια από τις διαθέσιμες εφαρμογές Speed test στο Smartphone σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Ποιες είναι οι ζώνες συχνοτήτων που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Vodafone;

Το δίκτυο μας λειτουργεί στις ζώνες συχνοτήτων:

  • GSM: 900 MHz & 1800 MHz
  • UMTS: 1900 MHz, 2100 MHz & 900MHz*
  • 4G: 1800 MHz, 800MHz, 2600MHz


* Προς το παρόν το UMTS στα 900 ΜΗz αφορά στην Ανατολική & Δυτική Αττική, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Δυτική Ελλάδα και επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρη τη Χώρα προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη 3G κάλυψη.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Το δίκτυο της Vodafone υποστηρίζει τo HD Voice;

To δίκτυο μας υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice προσφέροντας εντυπωσιακά καθαρό ήχο στις συνομιλίες σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Τι μου προσφέρει το HD Voice και τι χρειάζεται για να το χρησιμοποιήσω;

Tο HD Voice εξασφαλίζει καθαρή ποιότητα φωνής με κρυστάλλινο ήχο, εντυπωσιακή μείωση θορύβου από το περιβάλλον και εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμη και αν ο συνομιλητής μιλάει χαμηλόφωνα. Οι προϋποθέσεις για την χρήση του είναι εσύ και ο συνομιλητής σου να είστε πελάτες Vodafone, η κλήση να γίνεται μέσω δικτύου 3G και να διαθέτετε συμβατές με το HD Voice συσκευές.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο κάλυψης περιοχών; Θα έχω κάλυψη 4G ;

Το δίκτυο 4G καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και συνεχώς αναπτύσσεται για να απολαμβάνεις μοναδική εμπειρία internet.


Ενδεικτικά αναφέρονται περιοχές με σημαντική κάλυψη 4G:

Αττική, Θεσσαλονίκη

Άλλες πόλεις:

Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Αμαλιάδα, Άργος, Άρτα, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Δράμα, Έδεσσα, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Θήβα, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κυπαρισσία, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Λουτράκι, Μεσσήνη, Μεσσολόγγι, Νάουσσα, Ναύπακτος, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Πολύγυρος, Πρέβεζα, Πύργος, Ρέθυμνο, Σέρρες, Σητεία, Σπάρτη, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χαλκιδική, Χανιά.

Νησιά:

Ανάφη, Άνδρος, Αντίπαρος, Ζάκυνθος, Θάσος, Θήρα, Ιθάκη, Ίος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κίμωλος, Κύθνος, Κως, Λειψοί, Λέρος, Λέσβος, Λευκάδα, Μεγίστη, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Παξοί, Πάρος, Πάτμος, Πόρος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σάμος, Σέριφος, Σίφνος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σπέτσες, Σύμη, Τήνος, Φολέγανδρος, Χίος.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Ποιοι συνδρομητές δικαιούνται πρόσβαση στο 4G δίκτυο της Vodafone;

Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone (ιδιώτες και επαγγελματίες) μπορούν ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα και τις τυχόν ενεργοποιημένες υπηρεσίες/προγράμματα δεδομένων, να ενεργοποιούν δωρεάν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων με χρήση του δικτύου 4G της Vodafone.

Προγράμματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη χρήση του δικτύου 4G

- Προγράμματα συμβολαίου φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων

  • Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μεγαλύτερο ή ίσο από 35€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone
  • Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μικρότερο από 35€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο πρόγραμμα Internet 4Sharing (εξαιρουμένου του προγράμματος 7€ / 0ΜΒ)
- Προγράμματα συμβολαίου φωνής χωρίς ενσωματωμένο όγκο δεδομένων
  • Όλοι οι συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο όγκο δεδομένων στο πρόγραμμά τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο επιπρόσθετο πακέτο mobile internet που προσφέρει όγκο δεδομένων τουλάχιστον 300ΜΒ
- Προγράμματα Internet 4Sharing & Vodafone Mobile Broadband με προσφερόμενο όγκο δεδομένων μεγαλύτερο ή ίσο από 5GB

- Καρτοπρόγραμμα με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων ή πακέτο Mobile Internet

- Συνδρομητές Καρτοκινητής (CU, Καρτοκινητό Vodafone, Καρτοκινητό Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός)

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Από ποιες συσκευές μπορώ να κάνω χρήση του δικτύου 4G;

Η χρήση του δικτύου 4G είναι εφικτή από όλες τις συσκευές: Smartphones, Tablets, USB sticks & Mi-Fi που είναι συμβατές με την LTE/4G τεχνολογία.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Έχω 4G/LTE συσκευή, τι χρειάζεται να κάνω για να ενεργοποιήσω το δίκτυο 4G;

Η Vodafone θέλοντας όλοι οι συνδρομητές της που κάνουν χρήση Internet να ζήσουν την εμπειρία του δικτύου 4G προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το 4G δωρεάν. Οι συνδρομητές για να ενεργοποιήσουν το 4G μπορούν να καλέσουν το 1285 ή να στείλουν SMS γράφοντας: 4GNAI. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13830 για ιδιώτες & 1399 για εταιρικούς συνδρομητές).

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Θα υπάρχει διαφορά στις χρεώσεις όσον αφορά το Internet & τις κλήσεις, αν κάνω χρήση του 4G δικτύου της Vodafone;

Η ενεργοποίηση στο δίκτυο 4G παρέχεται δωρεάν, οι υφιστάμενες χρεώσεις θα ισχύουν χωρίς κάποια αλλαγή και δεν θα διαφοροποιούνται αν ο συνδρομητής κάνει χρήση του δικτύου 4G.H χρέωση του Internet διαμορφώνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα χρήσης που έχει επιλέξει ο συνδρομητής και δεν διαφοροποιείται ανάλογα με το δίκτυο, 4G ή 3G.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Χρειάζομαι διαφορετικές ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο 4G δίκτυο;

Για τη πρόσβαση στο νέο 4G δίκτυο δεν χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις στη 4G/LTE συσκευή σας. Θα πρέπει όμως στο πρόγραμμα Συμβολαίου - Καρτοκινητής- Καρτοπρογράμματος και Mobile Internet που διαθέτετε να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο νέο δίκτυο 4G.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Χρειάζεται να αλλάξω SIM κάρτα για να έχω πρόσβαση στο 4G δίκτυο της Vodafone;

Οι SIM κάρτες που παρέχει η Vodafone την τελευταία πενταετία υποστηρίζουν το 4G δίκτυο.Oπότε το πιο πιθανό είναι πως δε θα χρειαστεί αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και οι εκπρόσωποι της Vodafone στα καταστήματά της μπορούν να σας ενημερώσουν σχετικά με την κάρτα που διαθέτετε.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Τι είναι η πρωτοποριακή λύση Vodafone Full Σήμα;

Για να μάθεις περισσότερα για το Vodafone Full Σήμα επισκέψου τους ακόλουθους συνδέσμους:

Σου φάνηκε χρήσιμο;
Δεν βρήκες αυτό που έψαχνες;

 

 

 

Δες επίσης

My account