• English
 • Καλάθι (0)
 

Συχνές ερωτήσεις


Ποιος είναι ο προβλεπόμενος μισθός για την περίοδο των 6 μηνών;

Αν είσαι ανάμεσα στους επιτυχόντες, το Ίδρυμα Vodafone θα καταβάλει στον οργανισμό που θα επιλέξεις να εργαστείς το μικτό ποσό μέχρι των 8.000 €. Μετά την απόδοση κρατήσεων και φόρων από τον οργανισμό, το υπόλοιπο ποσό θα σου καταβληθεί ως αμοιβή. Πρέπει να συζητήσεις αναλυτικά το ύψος του μισθού που σου αναλογεί, καθώς και το χρόνο και τον τρόπο καταβολής του με τον οργανισμό της επιλογής σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Ποιες ώρες πρόκειται να εργάζομαι;

Θα χρειαστεί να εργαστείς 40 ώρες ανά εβδομάδα στον οργανισμό της επιλογής σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Θα μου διατεθεί στέγη;

Ρώτησε σχετικά τον οργανισμό της επιλογής σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Τι χρειάζομαι για τη δήλωση συμμετοχής;

Πριν δηλώσεις συμμετοχή, βεβαιώσου ότι:

 • Έχεις συζητήσει σχετικά με την πρόθεσή σου να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference με τον οργανισμό της επιλογής σου και έχετε συμφωνήσει στο έργο που επιθυμείς να προσφέρεις και στο συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα επίτευξης στόχων
 • Διαθέτεις στοιχεία επικοινωνίας του οργανισμού που έχεις επιλέξει
 • Διαθέτεις στοιχεία επικοινωνίας των ατόμων που θα δώσουν συστάσεις
 • Έχεις προετοιμάσει τις απαντήσεις σου στις παρακάτω ερωτήσεις:
 1. Για ποιον οργανισμό επιθυμείς να εργαστείς και γιατί;
 2. Ποια θέση θα αναλάβεις στον οργανισμό;
 3. Ποιο θα είναι το συγκεκριμένο έργο που θα φέρεις εις πέρας; Πώς σκοπεύεις να το επιτύχεις;
 4. Ποια θα είναι τα οφέλη του έργου σου για την κοινωνία; Παράθεσε συγκεκριμένα ποσοτικά ή/και ποιοτικά στοιχεία.
 5. Ποια προσόντα ή εμπειρία διαθέτεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα στον οργανισμό που έχεις επιλέξει να εργαστείς; (Παρακαλούμε να συμπεριλάβεις πιθανές σχετικές σπουδές ή / και επιμορφωτικά σεμινάρια)
 6. Έχεις επικοινωνήσει με τον οργανισμό στον οποίο επιθυμείς να εργαστείς;
 7. Έχεις την έγγραφη βεβαίωση του οργανισμού που έχεις επιλέξει να εργαστείς, ως προς το έργο που θέλεις να υλοποιήσεις στην περίοδο των 6 μηνών;
 8. Πώς έμαθες για το πρόγραμμα Vodafone World of Difference;

Αν η δήλωση συμμετοχής σου είναι ελλιπής ή περιέχει ψευδή στοιχεία, δεν θα γίνει αποδεκτή.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Θα δικαιούμαι ετήσια άδεια κατά την εργασία μου στο Vodafone World of Difference;

Αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον οργανισμό, ο οποίος θα είναι ο τρέχων εργοδότης σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ισχύσει ό,τι προβλέπει η εργατική νομοθεσία.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πρέπει να προσεγγίσω τον οργανισμό στον οποίο επιθυμώ να εργαστώ πριν δηλώσω συμμετοχή;

Ναι. Πρέπει να έρθεις σε επαφή με έναν οργανισμό που διαθέτει έδρα στην Ελλάδα, να λάβεις τη στήριξή του και να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο δράσης πριν δηλώσεις συμμετοχή. Αν δεν καταλήξετε σε κάποιο σχέδιο δράσης με τον οργανισμό και δεν είσαι σε θέση να παράσχεις τα στοιχεία του στην αίτηση συμμετοχής σου, η αίτηση συμμετοχής σου θα είναι ελλιπής και δεν θα γίνει αποδεκτή.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πρέπει να διαθέτω προηγούμενη εθελοντική εμπειρία;

Όχι.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής;

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι να είσαι ηλικίας 18 έως 35 ετών ( κατά το χρόνο έναρξης της εργασίας σου να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος) και να είσαι κάτοικος Ελλάδας.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πρέπει να συμπεριλάβω συστάσεις;

Ναι, από δύο άτομα. Πρέπει να αναφέρεις τα ονόματα και την ιδιότητά τους, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας στη δήλωση συμμετοχής.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Μπορώ να εργαστώ στο εξωτερικό;

Όχι. Όλες οι θέσεις αφορούν σε οργανισμούς με δράση στην Ελλάδα.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Σε περίπτωση που συμμετάσχω στο πρόγραμμα, θα συνεχίσω να λαμβάνω τα επιδόματά μου;

Θα λαμβάνεις τα επιδόματα που προβλέπει η εργατική νομοθεσία για τη θέση και την ειδικότητα για την οποία θα προσληφθείς στην οργάνωση. 

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Ποιες είναι οι κυριότερες ημερομηνίες για φέτος;

Δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τα μεσάνυχτα της 15ης Οκτωβρίου 2017. Η τελική επιλογή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2017. Διατίθενται προς κάλυψη 15 θέσεις εργασίας. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ενημερωθούν στα μέσα Δεκεμβρίου 2017. Η εργασία τους θα ξεκινήσει μεταξύ της 15ης και 31ης Ιανουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί έξι μήνες μετά την ημερομηνία έναρξης.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Θα έχω και άλλα καθήκοντα εκτός από το ρόλο μου στον οργανισμό;

Ναι. Επιθυμία μας είναι να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου από το ρόλο σου και το έργο στο ν οργανισμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Διαδίκτυο και των μέσων κοινωνικής δικτυωσης (π.χ. μέσω του Facebook) με τους φίλους, την οικογένεια και το ευρύ κοινό – αποτελεί ταυτόχρονα διαφήμιση για τον οργανισμό και ευκαιρία να ανταλλάξεις εμπειρίες με τους άλλους νικητές του Vodafone World of Difference.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Τι θα συμβεί αν δεν αναλάβω τα καθήκοντά μου;

Ελπίζουμε ότι αφού επιλεγείς, θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις και να ολοκληρώσεις κανονικά το έργο που θα αναλάβεις στον οργανισμό της επιλογής σου. Το ποσό που θα καταβληθεί στον οργανισμό συνοδεύεται με τον όρο της συμπλήρωσης των 6 μηνών και της διαφημιστικής προώθησης μέσω του Διαδικτύου και της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Vodafone World of Difference 2017 / 2018, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση vodafone.gr/world-of-difference. Σε περίπτωση κατά την οποία αδυνατείς να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου, η Vodafone Ελλάδας διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης της πληρωμής στον οργανισμό της επιλογής σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πρόκειται να καταβάλω φόρο;

Αυτό θα εξαρτηθεί από το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων σου εντός του οικονομικού έτους στο οποίο εργάστηκες για τον οργανισμό. Πρέπει να το συζητήσεις με τον οργανισμό της επιλογής σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Αν είμαι επιτυχών, πότε θα ξεκινήσει η τοποθέτησή μου;

Θα ξεκινήσεις την εξάμηνη εργασία σου στον οργανισμό της επιλογής σου μεταξύ της 15ης και 31ης Ιανουαρίου 2018. Επιπλέον, θα παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο τον Ιανουάριο 2018 για θέματα που αφορούν στην ανάληψη των καθηκόντων σου.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Τι θα συμβεί κατά την ημέρα του σεμιναρίου;

Στο σεμινάριο θα σου δοθεί μία γενική εισαγωγή για τη Vodafone, το Ίδρυμα Vodafone και το πρόγραμμα Vodafone World of Difference και θα αναλυθούν θέματα αναφορικά με τα καθήκοντά σου. Θα αναλάβουμε τα έξοδα μετακίνησής σου εκείνη τη μέρα – θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες, όταν οριστικοποιηθούν οι τοποθετήσεις

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Μπορώ να υποβάλω περισσότερες από 1 δηλώσεις συμμετοχής;

Όχι. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μίας μόνο δήλωσης συμμετοχής.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Πόση έκταση πρέπει να δώσω στη δήλωση συμμετοχής;

Στη δήλωση συμμετοχής σου, πρέπει να αναφέρεις τα σχέδιά σου και να περιγράψεις τους στόχους σου για τους έξι μήνες εργασίας σου στον οργανισμό που έχεις επιλέξει. Όσα περισσότερα μοιραστείς μαζί μας και δείξεις ότι διαθέτεις τη γνώση, τις ικανότητες, τα προσόντα και το πάθος για την επίτευξη των σκοπών σου, τόσες περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας θα έχεις.

Σου φάνηκε χρήσιμο;

Διαμένω μακριά από τον οργανισμό της επιλογής μου. Μπορώ να υλοποιήσω το έργο που θα αναλάβω στο συγκεκριμένο οργανισμό από το σπίτι;

Πρέπει να συζητήσεις σχετικά με τον οργανισμό που επέλεξες, ώστε να διασφαλίσεις ότι μία τέτοια διευθέτηση θα αποβεί αποτελεσματική για τους στόχους που εσύ προσωπικά και ο οργανισμός της επιλογής σου επιθυμείτε να επιτύχετε.

Σου φάνηκε χρήσιμο;
Δεν βρήκες αυτό που έψαχνες;

 

 

 

Δες επίσης

My account