• English
 • Καλάθι (0)
 

Όροι χρήσης Vodafone 1+1

Το Τhank you 1+1 είναι ένα πρόγραμμα που παρέχεται από την εταιρία με την εμπορική επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (εφεξής «Vodafone»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, οδός Τζαβέλλα αριθμός 1-3, σε συνεργασία με άλλες επιλεγμένες εταιρείες με τις οποίες προσφέρει ειδικές προσφορές στους συνδρομητές της.

Προσφορές & εξαργύρωση

 1. Με το Thank you 1+1 όλοι οι συνδρομητές Vodafone, (ιδιώτες και εταιρείες, συμβολαίου και καρτοκινητής) μπορούν να επωφεληθούν των παρακάτω προσφορών:
  • 1+1 εισιτήριο στα Odeon & Ster κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη
  • 1+1 ρόφημα στα STARBUCKS
  • 1+1 πίτσες στη Domino’s Pizza κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη
  • 1+1 προιόν Sephora ή Priorities κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη
  • 1+1 burger ή burger meal στα Simply Burgers κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη (αποκλειστική προσφορά για CU συνδρομητές)
  • 1+1 εισιτήριο εισόδου στο Ακρωτήρι – DC κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή (αποκλειστική προσφορά για CU συνδρομητές)
  • 1+1 εισιτήριο στις παραστάσεις του Pantheon Theater
  • 1+1 εισιτήριο στο Διογένης Studio κάθε Πέμπτη & Παρασκευή
  • 1+1 εισιτήριο εισόδου στο Magic Park
  • 1+1 ημιμόνιμο μανικιούρ & αποτρίχωση με κλωστή κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη
  • 1+1 tattoo από το Sake Tattoo Crew
  • 1+1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο MED COLLEGE
  • 1+1 συνδρομή 30 ημερών στο Holmes Place
  • 1+1 ζευγάρι γυαλιών στα See you Optical
 2. Για να επωφεληθούν των προσφορών του «1+1», οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν την αντίστοιχη λέξη κλειδί - keyword με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54646. Η λέξη που πρέπει να στείλουν και αναλυτικά τα βήματα και οι όροι-προϋποθέσεις κάθε προσφοράς περιγράφονται στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που υπάρχει για κάθε ενεργό συνεργάτη του Thank you 1+1 στο Vodafone.gr/1+1 και στο Vodafonecu.gr/1kai1 Η χρέωση του SMS είναι το πολύ € 0,50 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μετά την αποστολή του SMS ο συνδρομητής Vodafone λαμβάνει με SMS έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται κατά την αγορά του εκάστοτε προϊόντος ή υπηρεσίας (εισιτηρίου σινεμά, πίτσας, προϊόντος, συνδρομής κλπ) και θα εξασφαλίζει στους συνδρομητές Vodafone τη δωρεάν διάθεση του δεύτερου προϊόντος. Η αποστολή του SMS στον παραπάνω πενταψήφιο αριθμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από το συνδρομητή των όρων & προϋποθέσεων που ισχύον για κάθε προσφορά.
 3. Η ισχύς των μοναδικών κωδικών ορίζεται ως εξής: Κάθε μοναδικός κωδικός ισχύει μόνο για μια χρήση και μπορεί να εξαργυρωθεί την ημέρα λήψης του και για έξι (6) ακόμα ημέρες μετά την ημέρα λήψης του. Μετά τη χρήση του, ο κωδικός απενεργοποιείται και παύει να ισχύει. Αν ο κωδικός δεν έχει εξαργυρωθεί μέσα στο προαναφερόμενο διάστημα από την λήψη του, απενεργοποιείται και δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
 4. Με τους παρόντες όρους αναγνωρίζεται ότι η VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. δεν ευθύνεται για τη μη ανάγνωση των διαφημιστικών μηνυμάτων της προωθητικής ενέργειας από τον συνδρομητή και συνεπώς για την μη χρήση των προσφορών που προσφέρει το «Thank you 1+1».
 5. Τα προνόμια που εξασφαλίζει το «Thank you 1+1» είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται σε άλλο πρόσωπο. Δεν δύνανται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαγούν με άλλα προνόμια και δεν μεταβιβάζονται.
 6. Η εταιρεία Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τους παρόντες όρους ή να ματαιώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια ή και να αλλάξει τις προαναφερόμενες προσφορές, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των προσφερόμενων προσφορών.
 7. Επίσης η VODAFONE –ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε συνδρομητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς κατά τη χρήση των προσφορών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 8. Η Vodafone δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων ή το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.


Προσωπικά δεδομένα

 1. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο «1+1», συλλέγει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται η εταιρεία με την εμπορική επωνυμία “VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ” (Δ.Τ. “Vodafone-Panafon”), διεύθυνση Τζαβέλλα 1-3, τηλ. 210-67.02.000, fax. 210-67.02.001 και η εταιρεία VELTI, που εδρεύει στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 44). Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τις παραπάνω εταιρείες είναι η υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο της παρούσας ενέργειας.
 2. Η VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα συνδρομητών της για απευθείας εμπορική προώθηση εφ’ όσον έχει λάβει την συναίνεσή τους.
 3. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο συνδρομητής διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην Vodafone (οδός Τζαβέλλα 1-3, 152 31 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6702000).