• English
  • Καλάθι (0)
 

Έρχεται στις 28 Απριλίου!

Σχεδιασμός

Το γεμάτο στιλ Galaxy S8 αναιρεί τα όρια στο σχεδιασμό. Η οθόνη χωρίς όρια ενώνεται πανέμορφα με τις συμμετρικές μεταλλικές άκρες για μια αδιάλειπτη εμφάνιση. Το λεπτό Galaxy S8 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και λείες, κυρτές άκρες για να δημιουργούν ένα λεπτό σχεδιασμό. Το Galaxy S8 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα smartphone της σειράς Galaxy S.

Διαθέσιμο είτε σε μέγεθος οθόνης 5.8 ίντσες είτε σε 6.2 ίντσες, το Galaxy S8 σου δίνει την εμπειρία θέασης που δεν έχεις ξαναδεί.

Οθόνη χωρίς όρια

H οθόνη του Galaxy S8 διαθέτει λεπτό πλαίσιο και παίζει περιεχόμενο σε αναλογία 18.5:9 για να βυθιστείς στην εικόνα. Ότι και αν παρακολουθείς, η μεγάλη sAMOLED οθόνη θα ζωντανέψει το περιεχόμενο με πλούσια χρώματα, λεπτομέρειες και εκπληκτική ανάλυση.
Κάνε περισσότερα... με το Galaxy S8 όπως και αν το κρατάς. Στην οριζόντια προβολή των ταινιών θα έχεις μια εκπληκτική εμπειρία οθόνης, ενώ μπορείς να δείς περισσότερες λεπτομέρειες με λιγότερο scrolling όταν περιηγείσαι σε εφαρμογές σε κάθετη προβολή.

• Οριζόντια προβολή: Δες ταινίες 21:9 σε αναλογία 18.5:9 με μειωμένες μαύρες μπάρες

Η διευρυμένη οθόνη του Galaxy S8 είναι ιδανική για multitasking. Μπορείς να chatάρετε με τους φίλους σου ενώ παρακολουθείς βίντεο χωρίς καμία παρέμβαση!

• Εύκολο Multitasking στη μεγαλύτερη οθόνη
• Κάνε Chat με φίλους χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο χωρίς να κρύβεται το video
• Snap window στο πάνω μέρος της οθόνης


Ανασχεδιασμένο κουμπί Αρχικής

Το Galaxy S8 διατηρεί τον κλασσικό σχεδιασμό των Samsung smartphones με το να τοποθετεί τα κουμπιά Αρχική, Πίσω και Πρόσφατα πάνω στην οθόνη. Το κουμπί Αρχικής με αισθητήρα πίεσης δονείται και ενεργοποιείται όταν το πιέζεις πιο δυνατά.

Ασφάλεια


Ο σαρωτής ίριδας του Galaxy S8 προσφέρει αναβαθμισμένους ελέγχους ασφάλειας και άνεση. Προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα ώστε να μην πέσουν σε λάθος χέρια, ενώ σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις εύκολα το κινητό σου. Η ίριδα είναι σχεδόν αδύνατον να αντιγραφεί καθώς διαθέτει μοναδικό πρότυπο το οποίο δεν είναι ίδιο ούτε στην περίπτωση των πανομοιότυπων δίδυμων. Ενώ ακόμα μπορείς:

• Να ξεκλειδώσεις με άνεση το κινητό
• Να συνδεθείς γρήγορα & με ασφάλεια σε ιστοσελίδες

Ο Ασφαλής Φάκελος είναι μια προστατευμένη περιοχή για όλα τα προσωπικά σου αρχεία, τις εφαρμογές τραπεζών και των ψηφιακών αντιγράφων των σημαντικών σου αρχείων, όπως το διαβατήριό σου. Μπορείς να μεταφέρεις εύκολα εφαρμογές και αρχεία στον «Ασφαλή Φάκελο» χρησιμοποιώντας το απλό μενού και να έχεις πρόσβαση σε αυτόν με το σαρωτή ίριδας.

Κάμερα

Η Dual Pixel κάμερα του Galaxy S8 με το φακό F1.7 και την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας τραβά εικόνες που καθηλώνουν κάθε φορά. Είτε απαθανατίζεις τη νυχτερινή όψη του ουρανού μιας πόλης είτε όταν είσαι στο club με φίλους, οι φωτογραφίες σου θα είναι πάντα φωτεινές και καθαρές. Η εμπρόσθια κάμερα των 8 MP χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για έξυπνο autofocus, επιτρέποντας να βγάλεις την τέλεια selfie.

Κράτα ζωντανή τη στιγμή με
την Dual Pixel Camera


Η 12MP κύρια κάμερα του Galaxy S8 χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dual Pixel για εξαιρετικά γρήγορο autofocus. Τώρα μπορείς να κρατήσεις καθαρά τα κινούμενα αντικείμενα και να μη χάσεις καμία σημαντική σου στιγμή. Διαθέτει επίσης φακό F1.7 και μεγάλο μέγεθος pixel 1.4㎛ για φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Ασφαλής Φάκελος

Η μπροστινή αναβαθμισμένη κάμερα του Galaxy S8 με το φακό F1.7 είναι τέλεια για να βγάζεις φωτεινές selfies υψηλής ανάλυσης σε κλειστούς χώρους. Είναι το πρώτο Galaxy smartphone με μπροστινή κάμερα που υποστηρίζει έξυπνο autofocus, το οποίο, όταν συνδυάζεται με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, διασφαλίζει ότι θα φαίνεσαι πεντακάθαρα και εσύ και οι φίλοι σου.

Καθαρές και ζωντανές λήψεις
Η αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας του Galaxy S8 διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σου θα είναι καθαρές και γεμάτες ζωντάνια. Όταν βγάζεις λήψεις κινούμενων αντικειμένων, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ή όταν κάνεις zoom, η κάμερα τραβά πολλαπλές λήψεις γρήγορης διαδοχής και τις συνδυάζει σε μια καθαρή και ζωντανή φωτογραφία.
Κάνε δικές σου τις φωτογραφίες και τα video


Μπορείς να διαλέξεις από μια ευρεία ποικιλία από φίλτρα, stickers και stamps για να τις εφαρμόσεις στις φωτογραφίες και τα videos σου. Με την αναγνώριση προσώπου, όποιο εφέ χρησιμοποιήσεις θα ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο του αντικειμένου. Όταν μάλιστα, δεν ξέρεις ποιο φίλτρο να επιλέξεις, το Auto Filter αναλύει το περιεχόμενο της φωτογραφίας και προτείνει το καλύτερο φίλτρο για να βελτιώσετε τη λήψη σου.

Επιδόσεις

Κάνε περισσότερα με το Galaxy S8. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διαθέτει ένα ισχυρό επεξεργαστή 10 nm ώστε να υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Τα τραγούδια σου ποτέ δεν ακούγονταν τόσο καλά όσο τώρα, με τα νέα ακουστικά ρυθμισμένα από την AKG καθώς και με τη νέα ακουστική τεχνολογία.

Διαθέτει επίσης επεκτάσιμη μνήμη η οποία μπορεί να γεμίσει με τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τη μουσική σου. Ότι κι αν κάνεις, δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για τη ζωή της μπαταρίας σου, μιας και το Galaxy S8 διαθέτει ασφαλή και μεγάλη σε διάρκεια ζωής μπαταρία.

Το Galaxy S8 διαθέτει βαθμό πιστοποίησης ανθεκτικότητας σε νερό και σκόνη IP68 ώστε να το χρησιμοποιείς με ασφάλεια κάτω από τη βροχή ή δίπλα στην πισίνα. Η μεμβράνη Gore-Tex και η στεγανοποίηση με καουτσούκ το προστατεύουν από το νερό. Το Galaxy S8 ενδυναμώνεται από τον ταχύτατο επεξεργαστή 10 nm, ώστε να χρησιμοποιείς πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας*. Τώρα μπορείς να ευχαριστηθείς μια απρόσκοπτη εμπειρία ακόμα και όταν παίζεις απαιτητικά σε παιχνίδια με γραφικά.

Επεκτάσιμη μνήμη - Τεράστια χωρητικότητα


Μπορείς να κουβαλάς μαζί σου φωτογραφικά album, videos σε ανάλυση 4Κ και τα αγαπημένα σου τραγούδια παντού με το Galaxy S8. Διαθέτει επαρκή εσωτερική μνήμη 64GB για τις καθημερινές σου ανάγκες αποθήκευσης. Εάν θέλεις να επεκτείνεις τη μνήμη του, μπορείς να εισάγεις μια κάρτα microSD έως 256GB.

Mπαταρία


Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Galaxy S8 είναι πιο ασφαλής και αξιόπιστη από ποτέ. Μπορείς να απολαύσεις παιχνίδια και video πολλές ώρες, χάρη στην μπαταρία, η οποία υποστηρίζει επίσης ταχεία και ασύρματη φόρτιση.

Νοημοσύνη

Το Galaxy S8 κάνει τα πάντα εύκολα. Σου παρέχει τον προσωπικό σου βοηθό, το Bixby* και παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης μέσα από το Bixby Vision. Το Bixby Vision* χρησιμοποιεί την κάμερα και αναλύει περιεχόμενο πάνω στην οθόνη με ένα εύρος χρήσιμων πληροφοριών.

Συλλέξτε πληροφορίες και αποθηκεύστε το στις επαφές, εξάγετε κείμενο από προϊόντα, μεταφράστε κείμενο στην επιθυμητή γλώσσα

Σαρώστε για να ελέγξετε τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον κώδικα ή μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα αγοράς.

Αναγνωρίστε αξιοθέατα ή αξιοσημείωτες τοποθεσίες και μάθετε περισσότερα για αυτά

Ενστικτώδης
σχεδιασμός εικονιδίων


Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρείς την εφαρμογή που ψάχνεις με το Galaxy S8. Όλα τα εικονίδια εφαρμογών κατηγοριοποιούνται με βάση το χρώμα, ώστε να αναγνωρίζεις εφαρμογές στη στιγμή. Ο σχεδιασμός των εικονιδίων έχει επίσης αναθεωρηθεί, με νέο σχεδιασμό που αποτελείται από απλές λευκές γραμμές. Αυτά τα εικονίδια αντανακλούν τις αντιθέσεις του φωτός και της σκιάς, του επιπέδου και της διάστασης:

• Νέος σχεδιασμός εικονιδίων
• Εικονίδια κατηγοριοποιημένα με βάση το χρώμα για πιο εύκολη αναγνώριση